Opis
Wbudowany wielofunkcyjny piekarnik z gorącym powietrzem Philco POB 7810 CBX o dużej pojemności do 78 litrów może upiec naprawdę duży kawałek mięsa na aż
7 poziomach wkładania blach. Całkowicie przełomową innowacją jest zastosowanie kolorowego
wyświetlacza TFT w języku czeskim z funkcją ReadyCook, która posiada aż
149 programów automatycznych. Posiada proste sterowanie przyciskiem PIPO z kombinacją dotykowego sterowania timerem. Czyszczenie jest bardzo łatwe dzięki funkcji Easy Clean, w której z łatwością zdejmiesz szybę drzwiczek, a
Steam Clean wyczyści wnętrze piekarnika za pomocą pary.
Piekarnik jest wyposażony w technologię
HotAirShield. Jest to automatycznie składany drążek, który zapobiega spontanicznemu wydostawaniu się gorącego powietrza z piekarnika bez wsparcia wentylatora i pomaga utrzymać stałą temperaturę wewnątrz piekarnika nawet przy otwartych drzwiczkach. Aby dokładnie mierzyć wewnętrzną temperaturę mięsa, model
jest wyposażony w sondę do żywności MeatProbe, która umożliwia łatwe uzyskiwanie doskonałych rezultatów kulinarnych, na przykład podczas przygotowywania pieczeni wołowej.
- Klasa energetyczna A
- Pojemność 78 l
- Zakres temperatur 50 - 275°C
- 10 programów
- Pieczenie w niskiej temperaturze do 18 h
- Opóźniony start do 24 h
- Potrójne przeszklenie drzwi
- Wentylator chłodzący
- Oświetlenie piekarnika
- Sterowanie wyświetlaczem TFT za pomocą pokręteł
- 7 poziomów wkładania tac
- Ready Cook - automatyczna książka kucharska z maksymalnie 149 programami w CZ
- Hot Air Shield - zapobiega ucieczce ciepła z piekarnika
- Booster - szybkie nagrzewanie piekarnika
- Easy Clean - łatwe wymienna szyba w drzwiczkach
- Steam Clean - czyszczenie wnętrza piekarnika parą
- Soft Close - drzwiczki z automatycznym domykaniem
- Meat Probe - sonda temperatury do mięsa
- Przedłużenie teleskopowe 1x (100 %)
- Ruszt
- Płytka taca (46,5 x 38 x 2 cm)
- Bardzo głęboka taca (46,5 x 38 x 4 cm)
- Kabel elektryczny z gniazdem
- Wejście 3100 W
Funkcja piekarnika
- Oświetlenie
- Rozmrażanie
- Pieczenie w niskiej temperaturze do 18 godzin
- Gotowanie z gorącym powietrzem
- Górne i dolne pieczenie
- Górne i dolne gotowanie z wentylatorem
- Pizza
- Grill
- Duży grill
- Duży grill z wentylatorem